0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Eylül 2019 Cumartesi 14:10:00 - Güncelleme:21 Eylül 2019 Cumartesi 15:25:00

Başkan Erdoğan ısrarla aynı iftirayı tekrarlayan Kılıçdaroğlu ve onun sözcüsü FOX TV'ye ağır ayar verdi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ABD seyahati öncesi düzenlediği basın toplantısında, FOX TV'nin muhabiri Emre İzkübarlas kasıtlı ve algıya yönelik yalan ifadeler içeren "Tank-Palet Fabrikası" sorusuna Başkan Erdoğan sert bir şekilde çıkışarak, "FOX TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın. Bir defa dürüst olun." dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ısrarla tekrarladığı gerçek dışı bilgiler hakkında da anında cevap veren Başkan Erdoğan, "Türkiye'nin Cumhurbaşkanı buranın satın alma veya satma böyle bir şey olmadığını söylüyor. Hukukta bir kaide var önce bunu öğreneceksiniz. Müddei iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mıdır satılmamış mıdır bunu ortaya çıkarması lazım. Burası kiraya verilmiştir" ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ABD'ye gitmeden önce konuştu. Konuşmasının ardından soru-cevap şeklinde devam eden basın toplantısında FOX Haber muhabiri Emre İzkübarlas, Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiası olan, "Arifiye'deki tank-palet fabrikası konuşulmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun gizli kararname çıkarıldı diye bir iddiası var. Hem bu iddiayı hem de gelinen son noktayı size sormak isterim." şeklindeki sorusuna Başkan Erdoğan öfkelendi ve FOX TV'nin gerçek yüzünü açıklayarak Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına cevap verdi.

"FOX TV'Yİ YALAN MEDYA OLMAKTAN ÇIKARIN / KILIÇDAROĞLU HAYATINI YALAN ÜZERİNE KURMUŞ"

FOX TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın. Bir defa dürüst olun. Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine düzenlemiş olan bir siyasidir. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı buranın satın alma veya satma böyle bir şey olmadığını söylüyor. Hukukta bir kaide var önce bunu öğreneceksiniz. Müddei iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mıdır satılmamış mıdır bunu ortaya çıkarması lazım. Burası kiraya verilmiştir. Biz bir işi yaptığımızda ülkemiz bundan ne kazanır buna bakarak yaparız. Ne işçi ne de memur çıkarılmıştır. Fakat Bay Kemal hayatını bu tarz yalanlar üstüne kurduğu için bana ne getirir diye düşünüyor. Bu zat belediyelerden kimse çıkarılmayacak çıkarılırsa bunlar bana gelsin demedi mi? Bütün belediyelerde işçiler kapıya konuyor. Ne oldu? Bunlarla ilgili FOX bir haber yapıyor mu? FOX, işçi emekçi arkadaşlarımızın yanında duruyor mu? Önce yayın politikasını bir kez FOX'un değiştirmesi lazım. Partimin sözcüsü Kılıçdaroğlu'na gereken cevabı verdi. Ama hiç aynı yerde tökezleyip duruyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX