0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Mart 2019 Cumartesi 14:52:00 - Güncelleme:02 Mart 2019 Cumartesi 14:55:00

Galatasaray'ın Erzurumspor karşısındaki kadrosu belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olan Galatasaray'ın maç kadrosu belli oldu. Sakatlığı bulunun Diagne kafilede yer aldı..

İşte Galatasaray'dan yapılan açıklama: 
 
Futbol Takımımız, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 24. haftasında BB Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.
 
Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana koordinasyon ve sürat çalışmasıyla başlandı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
 
Galatasaray Futbol Takımı, BB Erzurumspor karşılaşması için bugün saat 15.15’te sponsorumuz Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Erzurum’a hareket ederek mücadele öncesi bu kentte kampa girecek.
 
Galatasaray’ın BB Erzurumspor maçı kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:
 
Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Konstantinos Mitroglou, Fernando Reges, Semih Kaya, Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Yunus Akgün, Marcos Teixeira, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne.
 
Akhisarspor maçı sonrası yapılan tetkiklerinin ardından arka çapraz bağında ikinci derece esneme tespit edilen ve özel bir program dahilinde çalışan Yuto Nagatomo, kamp kadrosunda yer almıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX