0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Nisan 2017 Pazartesi 16:57:00 - Güncelleme:17 Nisan 2017 Pazartesi 16:59:00

Galatasaray'dan Bruma açıklaması geldi

Galatasaray'ın Sportif Direktörü Cenk Ergün, Armindo Bruma hakkında merak edilen konulara yanıt verdi.

Galatasaray'ın Sportif Direktörü Cenk Ergün, Bruma ile ilgili transfer iddialarına açıklık getirip, Portekizli oyuncunun durumu hakkında şunları söyledi.

 

"Bruma için henüz bir kulüple transfer masasına oturup, anlaşmadık. Eğer Galatasaray'ın menfaatini karşılayacak bir teklif gelirse bu elbette düşünülebilir. Ancak hiçbir kulüpten resmi bir teklif gelmedi."

 

"FENERBAHÇE MAÇI SONRASINDA MASAYA OTURACAĞIZ"

 

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı ile henüz transfer masasına oturulup, sözleşmesini uzatmamış olması transfer iddialarını güçlendirirken, Sportif Direktör Cenk Ergün bu konuya da şu açıklığı getirdi: "Bruma ve menaceri ile ön görüşmelerimiz olumlu cereyan etti. Onlar da eğer çok farklı bir teklif gelmez ise Galatasaray'da devam etmeyi düşünüyor. Menaceri Fenerbahçe maçını izlemeye gelecek ve derbi sonrasında da masaya oturacağız. Bruma şu anda sadece Fenerbahçe maçını düşünüyor. Bu derbinin ne kadar önemli olduğunun tüm arkadaşları gibi o da farkında."

 

SENEGAL'DE AKADEMİK ARAŞTIRMA YAPTI

 

Bu arada Galatasaray'ın Sportif Direktörü Cenk Ergün, Senegal'de alt yapı akademik araştırmaları yaptı. Hem genç yeteneklerin keşfedilmesi hem de alt yapı için iyi bir model seçilmesi için araştırmalar yapan Ergün, İstanbul'a döndü ve gerekli raporlamayı yönetime sunacak.

 

Fanatik

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX