0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Kasım 2019 Cuma 11:26:00 - Güncelleme:08 Kasım 2019 Cuma 11:28:00

Galatasaray'daki hedefsiz futbolcular Fatih Terim'in planlarını bozuyor!

Kontratları sağlam, transfer hedefi olmayan futbolcularından gereken verimi alamayan Fatih Terim'in işi çok zor...

TM Dijital Haber Merkezi

Sezon başında kadro mühendisliğini iyi kurgulayamayan Galatasaray’da transferlerin kimin yaptığı konusu henüz netlik kazanmamışken takımda bazı tecrübeli futbolcuların kontratlarının sağlam olması, kimi oyuncuların kiralık olarak gelmesi Fatih Terim’i bir hayli sıkıntıya sokuyor. Sarı kırmızılı kulüpte Ocak’ta hangi bölgelere takviye yapılacağı konusu ise merakla beklenirken, tecrübeli teknik adamın 2 hafta sonra liste hazırlayıp “yerli atağına” geçeceği ifade edildi.

3 FUTBOLCU CEPTE

Emre Akbaba, Linnes ve Onyekuru’yu cebine koyan Fatih Terim’in yıllık ücreti fazla, sözleşmeleri iyi, transfer hedefi olmayan oyuncularla yollarını ayırmaya hazırlanırken, kiralık olarak gelen futbolcuların hem kendileriyle hem de kulüpleriyle görüşüleceği öğrenildi. İlk adımı Belhanda – Feghouli’yle atmayı planlayan Terim’in Mariano ve Nagatomo’ya da teşekkür edeceği kaydedilirken kiralık isimlerden Seri’nin Fulham’a geri gönderileceği belirtildi.

İşte Galatasaray’da gözden çıkarılan futbolcular…

Kontratları sağlam, hedefsiz oyuncular

Belhanda
Feghouli
Mariano
Nagatomo

Ocak'ta - Sezon sonunda gidecek olanlar

Emre Mor
Andone
Nzonzi
Lemina
Seri

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX