0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 15:37:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 15:39:00

Galatasaray'da yeni transferler Marcao ve Emre Taşdemir takımla birlikte çalışmalara başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmana yeni transferler Marcao ile Emre Taşdemir de katıldı.

Galatasaray kulübünün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre sarı-kırmızılı takım Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı. 

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dinamik ısınmayla başlayan antrenmanda, daha sonra koordinasyon sürat çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde oyunsal formda taktik çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Yeni transferler Marcao ve Emre Taşdemir, takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Emre Akbaba, tedavisinin ardından takımdan ayrı sahada koşu çalışması yaptı.

Galatasaray Futbol Takımı, MKE Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX