0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Haziran 2019 Pazartesi 09:29:00 - Güncelleme:24 Haziran 2019 Pazartesi 10:25:00

Galatasaray yönetiminden Deniz Türüç'e: Seni alacağız. Acele etme, bizi bekle

Galatasaray, Deniz Türüç transferinde acele etmiyor. Kayserispor'un bonservisine 5 milyon Euro'da direttiği 26 yaşındaki kanat oyuncusundan vazgeçmeyen sarı-kırmızılı yönetim, indirim için son güne kadar sabredecek!

Galatasaray & Deniz Türüç transferi, yüksek bonservis bedeline takıldı. Kayserispor sözleşmesinde '10 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi yazan 26 yaşındaki kanat oyuncusu için 5 milyon Euro'ya kadar inse de sarı-kırmızılılar, henüz oyuncu satışı yapmadığı için somut adım atamıyor. Öncelikli olarak bonservis bütçesini görmek isteyen Galatasaray yönetiminden Deniz'e, "Seni alacağız. Acele etme, bizi bekle" mesajı iletildi. Sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok isteyen ve Kayserispor'la 1 yıllık sözleşmesini uzatmayan 1993 doğumlu gurbetçi oyuncu da şimdilik diğer kulüplerle görüşmeme kararı aldı.

EMRE AKBABA GİBİ OLACAK

Emre Akbaba'yı geçen sezon lig başladıktan sonra transfer eden Galatasaray, Deniz Türüç'ten de vazgeçmeyecek ve Kayserispor'un bonservisinde indirime gitmesini bekleyecek. Deniz de Emre gibi futbol altyapısını Avrupa'da aldı ve hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor.

BEDİR: AVRUPA'DAN İSTEYENLER VAR

Deniz Türüç transferi hakkında A Spor'a açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, şu anda yeni bir gelişme olmadığını söyledi. Bedir, "Deniz'i almayı düşünen İstanbul kulüplerinin biri satmadan alamıyor, biri küçülmeye gidiyor, biri 30 Haziran'ı bekliyor. Bu kulüplerin Deniz'e talip olması çok da gerçekçi değil. Deniz ile Avrupa'dan da ilgilenen kulüpler var. Kimse bize 'Ne kadar istiyorsunuz?' diye bir teklifle gelmedi" ifadelerini kullandı.

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX