0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ocak 2018 Salı 09:07:00 - Güncelleme:30 Ocak 2018 Salı 09:09:00

Galatasaray yeni sol bekini buldu

Asamoah’ta Juve’nin inadını kıramayan Galatasaray, transferde hedefini değiştirdi: Badou Ndiaye'den gelecek 16 milyon Euro'nun bir kısmını sol bek takviyesi için kullanacak olan sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'te forma şansı bulamayan Juan Bernat'a teklif götürdü.

Sol bek transferi için az zamanı kalan ve Kwadwo Asamoah için Juventus'un inadını bir türlü kıramayan Galatasaray, listesindeki alternatif isimlerin başında gelen Juan Bernat'a yöneldi. Asamoah'ta son bir kez şansını deneyecek olan sarı-kırmızılı idareciler, bir yandan da Bernat için girişimde bulundu. Bayern Münih'te forma şansı bulamayan İspanyol sol beki kiralamayı hedefleyen Aslan, Alman kulübüne yarım sezon için 1 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

BU SEZON 3 MAÇTA OYNADI

Badou Ndiaye için İngiliz kulübü Stoke City ile anlaşmak üzere olan ve bu transferden 16 milyon Euro bekleyen Galatasaray yönetimi, 24 yaşındaki oyuncuya ise 6 aylığına 1 milyon Euro önerdi. Bu sezon yaşadığı bağ sakatlığı nedeniyle 132 gün sahalardan uzak kalan ve sadece 3 maçta 209 dakika süre alan Bernat'ın kendisini başka bir takımda göstermek istediği ve bu nedenle yapılan teklife sıcak baktığı kaydedildi. Teknik direktör Fatih Terim'in transferine onay verdiği Bernat için sarı-kırmızılı yetkililerin Almanya'ya gideceği gelen haberler arasında.

OYUN STİLİ

Kısa paslarla ilerler.. Adam geçmeyi sever. Top çalmaya çalışmaz. Defansif katkısı güçlü.

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX