0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Eylül 2018 Cuma 08:54:00 - Güncelleme:21 Eylül 2018 Cuma 08:59:00

Galatasaray taraftarından Feghouli'ye destek

Sosyal medya hesaplarından G.Saray’la ilgili bilgilerini silen oyuncu, binlerce destek mesajı sonrasında profiline şampiyonluk kutlamasının fotoğrafını koydu.

UZUN süredir yedek oturan, son oynanan Lokomotiv Moskova karşılaşmasında ise kadro dışında kalan Feghouli, sosyal medya hesaplarından Galatasaray’la ilgili bilgilerini silmişti. Fatih Terim ise Moskova mücadelesinin sonrasında, “Kimseyi kalıcı olarak kadro dışı bırakmadım. 18 kişilik liste bildirebiliyoruz. Birçok hazır kanat oyuncum vardı. Bu yüzden Feghouli dışarıda kaldı. Herkesin çok çalışması gerekiyor” yorumunda bulunmuştu.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, bu olaya tepkisiz kalmadı. Cezayirli yıldız futbolcunun sosyal medya hesaplarına binlerce destek mesajı atıldı. Feghouli ise daha sonra twitter profilinin fotoğrafına şampiyonluk kutlamalarından bir kare koydu. Ardından da, “Mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim” paylaşımında bulundu. Morali çok bozuk olan futbolcu, kendisine olan yoğun ilgi sonrasında kafasını toparladı ve morali de düzeldi.

PARMAK SALLADIĞI İÇİN

Bundan sonraki haftalarda Fatih Terim’in onu oynatıp oynatmayacağı ise bilinmiyor. Şu anda sol kanatta Rodrigues’in kesilmesi zor gözüküyor. Sağ tarafta ise Sinan ve Onyekuru dönüşümlü olarak görev yapıyor. Feghouli’nin tekrar hocasının gözüne girmesi için çok çalışması gerekiyor. Bir başka iddiaya göre ise Feghouli, bir maç esnasında Fatih Terim’e parmağını salladı. İmparator da bu harekete çok sinirlendi ve onu kadro dışında bıraktı

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX