0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:20 Nisan 2019 Cumartesi 09:20:00

Galatasaray’la şansımız eşit

Beşiktaş’ta yeni hedef Devler Ligi vizesi almak değil, şampiyon olmak!

GÜNEŞ

Siyah-Beyazlı yöneticiler, G.Saray ile Beşiktaş’ın şampiyonluk şansının eşit olduğuna dikkat çekerek, “Başakşehir’le G.Saray çekişiyor, Beşiktaş ikincilik mücadelesi veriyor” algısına itiraz etti.

ALGI OPERASYONU BUNLAR

 ■ SÜPER Lig’de bu sezon ilk kez 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan ve son maçında lider Medipol Başakşehir’i deviren Beşiktaş sadece Devler Ligi vizesini değil, Şenol Güneş yönetiminde 3. Şampiyonluğu da düşünüyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler futbol kamuoyunda oluşturulan, “Başakşehir’le G.Saray şampiyonluk yarışında, Beşiktaş ise ikincilik mücadelesi veriyor” algısına itiraz etti. Beşiktaşlı idareciler, “Kalan 6 maçı da kazanırsak, G.Saray ile şansımız eşit” yorumunda bulundu.

GEL DE 3-3’E YANMA

■ TAKIMDA büyük bir rahatlama ve özgüven patlaması yaşandığını vurgulayan yöneticiler, “Golcümüzü bulduktan sonra oynadığımız futbol ortada… Burak Yılmaz bu takıma çok şey katan bir transfer oldu. Gel de F.Bahçe derbisine yanma, dediğimiz anlar oluyor. Kalan 6 maçı da kazanıp ligi 10’da 10 ile tamamlamak gibi bir hedefimiz var. Bu hedef bizi şampiyonluğa da götürebilir, Şampiyonlar Ligi’ne de… Başakşehir’in hata yapmasını bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

YAPTIK YİNE YAPARIZ

■ BEŞİKTAŞI yöneticiler şöyle devam etti: “G.Saray’la aramızdaki puan farkı 3… Onları deplasmanda yenersek ikili averajla önlerine geçiyoruz. Yakın geçmişte orada 2 sezon üst üste kazanıp şampiyon olduk. Geçen sezon boş kaleye goller kaçırıp şampiyonluğu hediye ettik. Başakşehir’le de oynayacaklar. Biz tüm maçlarımızı kazanırsak hedefin birine ulaşıyoruz. Beşiktaş zirve yarışında değil, şeklindeki algı tamamen bilinçli yapılan ve gerçeği yansıtmayan bir algıdır.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX