0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Nisan 2019 Cuma 16:04:00 - Güncelleme:19 Nisan 2019 Cuma 16:05:00

Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı hangi kanalda?

'Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı hangi kanalda?' sorularının yanıtları tüm futbolseverler tarafından araştırılıyor. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray’da kart cezalıları olan Luyindama ve Onyekuru karşılaşmada forma giyemeyecek. Galatasaray Kayserispor maçı hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı hangi kanalda? sorularının yanıtları tüm futbolseverler tarafından merak ediliyor.  Spor Toto Süper Lig'de 29. haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Galatasaray, Hikmet Karaman ile bir çıkış yakalayan Kayserispor'u konuk edecek. Galatasaray ile İstikbal Mobilya Kayserispor, lig tarihinde yarın 46. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray’da kart cezalıları olan Luyindama ve Onyekuru karşılaşmada oynayamayacak. Galatasaray Kayserispor hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. İşte tüm merak edilenler... 

GALATASARAY KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 
20 Nisan Cumartesi günü Türk Telekom Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. 

GALATASARAY KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?
Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta karşılaşması olan Galatasaray Kayserispor maçı beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. 

LUYİNDAMA VE ONYEKURU CEZALI
Galatasaray’da kart cezalıları Christian Luyindama ve Henry Onyekuru, karşılaşmada oynamayacaklar. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 2 maç ceza alan Luyindama ile Fenerbahçe derbisinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Onyekuru, İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasının kadrosunda olmayacak.  Sarı kart cezası biten Marcao ise yarınki müsabakada takımdaki yerini alabilecek. 

14 MAÇTIR YENİLMİYOR
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de çıktığı son 14 maçta rakiplerine yenilmedi. Sarı-kırmızılı takım, ligin 14. haftasında Beşiktaş’a 1-0 yenildikten sonra çıktığı müsabakalarda 9 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. 

GALATASARAY İLE KAYSERİSPOR 46. KARŞILAŞMASINDA
Galatasaray ile İstikbal Mobilya Kayserispor, lig tarihinde yarın 46. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda İstanbul’un sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 45 müsabakada Galatasaray 28, Kayserispor sadece 3 galibiyet aldı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX