0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2019 Cuma 16:41:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2019 Cuma 16:43:00

Galatasaray istedi Fenerbahçe imzayı attırıyor

Spartak Moskova'dan Ze Roberto, Atletico Madrid'den Nikola Kalinic ile ilgilenen Fenerbahçe, bonservisi Milan'da olan Andre Silva'yı da listesine aldı.

Slimani, Frey ve Soldado'dan beklediğini alamayan Fenerbahçe, golcü transferinde çıtayı yükseltti. 

Rize'nin gol makinesi Vedat Muriqi ile anlaşan sarı-lacivertliler, şimdi ise Spartak Moskova'dan Ze Roberto, Atletico Madrid'den Nikola Kalinic için mücadele ediyor.

Fenerbahçe'nin listeye eklediği bir diğer golcü ise sezonu Sevilla'da geçiren Andre Silva. 23 yaşındaki Portekizli, Sevilla kendisiyle devam etmek istemediği için kulübü Milan'a dönüyor. Ancak Milan'daki yeri garanti olmayan genç yıldız sürekli oynayacağı bir takımda görev almak istiyor.

SIRADAKİ GELSİN

İtalyanların Elif Elmas çılgınlığı devam ediyor. İngiltere'den Manchester City, ManU ve Tottenham'ın ilgilendiği Elif için İtalyanlar çok da ısrarcı. Lazio ve Fiorentina'nın yarıştığı Makedon'a Inter de talip olmuştu. Son olarak listeye Napoli de eklendi. İtalyan basını Napoli'nin Elif için somut adımlar attığını duyurdu.

YANAL'A TAM DESTEK

Fenerbahçe yönetimi, Abdullah Avcı iddialarına kesin olarak nokta koydu. Kulübün resmî sitesinden yapılan açıklamada, Avcı ile bir temas kurulmadığı, hiçbir girişimde bulunulmadığı belirtildi. Başkan Ali Koç kulüp dergisindeki yazısında "Hocamız Ersun Yanal ile önümüzdeki sezonu planlıyoruz" demişti.

(Türkiye)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX