0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2018 Perşembe 16:21:00 - Güncelleme:11 Ekim 2018 Perşembe 16:24:00

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yapılan görüşme sonrasında kısa bir açıklama yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve kurullarıyla yaptıkları toplantının Türk futbolu ve Galatasaray için çok olumlu geçtiğini belirterek, "UEFA'ya tekrar tekrar mali durumumuzu anlattık. Türk futbolu ve Galatasaray için olumlu bir karar çıkacağını düşünüyorum" dedi.

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu'nun, Galatasaray ile yapılan anlaşmayı yeniden inceleme kararı almasının ardından Başkan Cengiz, dün akşam Cenevre'ye gitmişti. Bugün UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve yetkililerle görüşen Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamada, toplantıların çok olumlu geçtiğini söyledi.

"UEFA, MALİ DURUMUN İYİLEŞMESİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ"

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Cengiz, ilk olarak şunları söyledi;

"UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile 1 saat süren bir görüşme yaptık. Ayrıca UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu ile de toplantı gerçekleştirdik. Hem başkana, hem de kurullara tekrar tekrar kendimizi anlattık. Onlar da bize Türk futbolu ve Galatasaray için olumlu ifadeler kullandılar. Ayrıca mali durumun iyileşmesinden dolayı da teşekkürlerini ilettiler."

"TÜRK FUTBOLU VE GALATASARAY İÇİN OLUMLU BİR KARAR ÇIKACAK"

Türk futbolu ve Galatasaray içe olumlu bir kararın çıkacağını dile getiren Cengiz, "Sunduğumuz raporlar doğrultusunda olumlu ifadeler kullandılar. Türk futbolu ve Galatasaray için olumlu bir karar çıkacağına inanıyorum. Bunun tersi olması durumunda ise ağır cezalarla karşılaşabiliriz. Ancak UEFA, genel düşünce olarak Galatasaray ve Türk futbolunun yanında" diye konuştu.

SporX

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX