0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Haziran 2019 Çarşamba 08:44:00 - Güncelleme:12 Haziran 2019 Çarşamba 09:30:00

Fransız ekibi Bordeux, Yusuf Yazıcı için resmi teklife hazırlanıyor

Ligue 1 temsilcilerinden Bordeaux, Yusuf Yazıcı’yı hedefine aldı! Fransız ekibinin transfer için resmi teklifini ileteceği öğrenildi.

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Avrupa’nın devlerini peşine takan Yusuf Yazıcı’ya Fransa’dan bir talip daha çıktı! Daha önce Lille’in peşinde olduğu genç futbolcu için Lille resmi teklifi ni iletirken Ahmet Ağaoğlu bu teklifi reddettiklerini açıklamıştı. Ligue 1’den Bordeaux da Yusuf’u hedefi ne aldı! Bir süredir genç futbolcuyu takip eden kulübün, Trabzonspor’la dirsek temasında olduğu ve kısa süre içerisinde transfer için resmi teklifi ileteceği öğrenildi. Birçok dev kulüp tarafından takip edilen Yusuf ve Abdülkadir Ömür için konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Şartlar ne getirir bilemem ama Yusuf ve Abdülkadir’i kadromuzda tutmak istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX