0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:30 Ocak 2019 Çarşamba 09:35:00

Florya'ya 1.93'lük kule

Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Schalke 04 forması giyen Franco Di Santo’da karar kıldı. Oyuncuyla ve kulübüyle her konuda anlaşan Cim Bom’un Tangocuyu bugün açıklaması bekleniyor.

GÜNEŞ

BİLD TRANSFERİ DOĞRULADI

■ GALATASARAY’DA forvet transferi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor… Alan Carvalho, Alexandre Pato, Benjamin Tetteh, Ze Luis ve Artem Dzyuba gibi isimleri bitiremeyen Sarı-Kırmızılılar’ın radarına son olarak Franco Di Santo girdi. Alman ekibi Schalke 04’te forma giyen Arjantinli oyuncu için girişimlerini hızlandıran Galatasaray yönetimi, transferi bitirdi. Cim Bom’un bu transferini Almanya’nın ünlü gazetelerinden Bild de yaptığı haberle doğruladı.

KAP BİLDİRİMİ BUGÜN

■ BİLD, dün manşetinden verdiği haberde Galatasaray’ın Schalke 04’le ve 1.93’lük golcüyle her konuda anlaştığını yazdı… Sarı-Kırmızılı kulübe yakın kaynaklardan da elde edilen bilgilere göre bu transferde hiçbir sorun yok. Tüm işlemler hallolduğu an Galatasaray yönetimi transferi KAP’a bildirecek. KAP bildiriminin bugün yapılması bekleniyor. Bundesliga ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tangocu için hiçbir bedel ödenmeyecek.

GEÇMİŞİ PARLAK DEĞİL

■ SARI-KIRMIZILILAR’IN 29 yaşındaki oyuncuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı da gelen bilgiler arasında… 2015 yılında Werder Bremen’den Schalke’ye 6 milyon euroya transfer olan Di Santo, Maviler'de geçirdiği 3.5 yılda 88 maça çıktı ve 12 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Tangocu bu sezon ise Bundesliga’da 4 karşılaşmada forma giydi. 5 Aralık'ta sakatlanan oyuncunun raporlarının temiz çıkması sonrasında transfere karar verildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX