0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Kasım 2017 Çarşamba 15:25:00 - Güncelleme:22 Kasım 2017 Çarşamba 15:27:00

Fikret Orman: Real Madrid bize çıkmasın

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura kalarak bir ilke imza atan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BeinSports'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
İşte Orman'ın açıklamaları:

"İkinci yarının başında üst düzey top oynadık. Futbol oynayan isteyen takıma karşı Beşiktaş güzel şeyler yapıyor. Türkiye'de futbol oynatmamak üzerine oynanıyor. Vatan geçilmez gibi. Futbol zevki olmuyor. Şampiyonlar Ligi'nde hakemler oyunu kesmiyor. Bizde ise tam tersine kesiliyor.

"Real Madrid şu anda bize çıkmasın"

Real Madrid şu anda çıkmasın bize. Dünyanın en üst düzey 16 takımı var. Bu oyunu oynadığımız takdirde herkesi zorlayacak takımız. Bu şekilde oynarsak kim olursa olsun zorlayabiliriz. Beşiktaş'a saygı duyulan, kaale alınan bir kulüptür. Eskiden olduğu gibi Beşiktaş rahat geçeriz algısında olmazlar.

"Aboubakar'ın kalmasını istiyordum, olmadı"

Aboubakar çok iyi çocuk. Beşiktaş'ta dürüstlük vardır. Beşiktaş güzel bir ailedir. O da bu ailenin parçasıydı. Giden özler. Beck de bizi tebrik etmiş. Aboubakar'ın kalmasını istiyordum. Olmadı. Aramızdaki sevgi bağı kopmadı. İlk maçta yaptığını bizim ülkede yapsaydı asılırdı. Başakşehir nezaketli davrandı. Rekabeti sahada yapmamız lazım. Birbirimizle eğlenmemiz lazım. Başakşehir'e de yaptığı paylaşımlardan dolayı teşekkür ediyorum.

"Üst üste 3. şampiyonluğu çok istiyoruz"

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılardan sonra herkes Beşiktaş'ın muhasebesini tutmaya başladı. Berabere bittiği için 500 bin euro kazandık. Grubu geçtiğimiz için 6 milyon euro aldık. Bizim için paranın önemi yok. Oyuncumuz ve teknik heyetimizle insanları mutlu etmek istiyoruz. Üst üste 3. şampiyonluğu çok istiyoruz. 

Skorer

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX