0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Kasım 2017 Cuma 13:38:00 - Güncelleme:24 Kasım 2017 Cuma 13:39:00

Fenerbahçe'de sakat ve cezalı oyuncuların dönüşüyle taşlar yerinden oynayacak

Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, kadro tercihinde zorlanıyor. Sarı-lacivertli takımda sakat ve cezalıların dönüşüyle taşlar yerinden oynayacak.

Fenerbahçe Süper Lig’de Antalyaspor ile oynayacağı maçında hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Aykut Kocaman, Demir Grup Sivasspor’u 4-1 yenen kadroyu bozmak istemese de, sakat ve cezalıların dönüşüyle kadro tercihini yapmakta zorlanıyor. 

Sarı lacivertlilerde sakatlığı geçen ve testlerde olumlu sonuçlar veren Mathieu Valbuena ve Mauricio Isla forma giyebilir. Özellikle Isla’nın fizik olarak hazır hale gelmesi durumunda ilk 11’e dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hücum hattında ise rekabet alanı daha geniş hale geldi. Vincent Janssen ve Roberto Soldado’nun yanı sıra Valbuena’nın dönüşüyle iki forma için üç güçlü aday oluştu. Sarı-lacivertli takımda Alper Potuk ve Luis Neto'nun kart cezası da sona erdi. Alper’in maça kulübede başlaması bekleniyor. Neto ise son taktik antrenmanlarda Martin Skrtel ve Roman Neustadter ile forma rekabetine girecek. 

Teknik direktör Aykut Kocaman antrenmanlardaki denemelerinin ardından ilk 11 ile ilgili son kararını verecek.

Ntvspor

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX