0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Temmuz 2019 Salı 11:20:00 - Güncelleme:23 Temmuz 2019 Salı 13:44:00

Fenerbahçe'de orta saha transferinin ilk sırasında Mahmut Tekdemir var

Fenerbahçe, daha önce Mahmut Tekdemir için masaya oturduğu Başakşehir ile bir kez daha görüşecek. Sarı-Lacivertliler, milli yıldızı 3 milyon Euro’ya bitirmek istiyor.

Sarı-Lacivertliler’de daha önce uzun süre gündemde olan Mahmut Tekdemir, bir kez daha transfer listesinin ilk sıralarına yükseldi. Fenerbahçe, Başakşehir ile yapılan bir önceki görüşmede orta yolu bulamamıştı. Ancak Eljif Elmas transferi ve Fener Ol kampanyasından gelen parayla eli rahatlayan yönetim, İstanbul temsilcisinden bir kez daha randevu istedi. 

Daha önce Başakşehir’e 2 milyon Euro teklif eden Sarı-Lacivertliler, bu rakamı 3 milyon Euro’ya yükseltecek.

Oyunu o kuracak

Ersun Yanal’ın takımda görmeyi çok istediği Mahmut Tekdemir için teklif daha da artırılabilir. Yanal, orta sahada da görev yapabilen Mahmut’u stoper bölgesinde oynatmayı planlıyor.  Eğer transfer gerçekleşirse, tecrübeli teknik adam yeni sezonda geriden oyun kurma görevini 31 yaşındaki futbolcuya verecek. 

(Fanatik)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX