0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Haziran 2019 Perşembe 08:56:00 - Güncelleme:13 Haziran 2019 Perşembe 09:50:00

Fenerbahçe, Santos forması giyen Eduardo Sasha için kulübüne 1 milyon euro teklif etti

Brezilya basını, Sarı-Lacivertliler’in 27 yaşındaki kanat oyuncusu için Santos’un kapısını çalıp, 1 milyon euro teklif ettiğini iddia etti.

SÜPER Lig’de yeni sezon için şampiyonluk planları yapan Fenerbahçe takviye konusunda henüz adım atmazken, medyada bir çok oyuncunun adı dolaşmaya devam ediyor. Son olarak Brezilya basını, Sarı-Lacivertliler’in Santos forması giyen Eduardo Sasha’yı renklerine bağlamak için harekete geçtiğini ileri sürdü. Yahoo Esporte, Kanarya’nın daha önce de kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ancak sonuca ulaşamadığı 27 yaşındaki kanat oyuncusu konusunda Santos’un kapısını bir kez daha çaldığını duyurdu. Yönetimin hem sağ hem de sol kanatta oynayabilen zaman zaman da forvet arkasında görev alan Sasha için 1 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu belirtiliyor. Santos’un daha önce reddettiği satış konusuna paraya ihtiyacı olduğundan sıcak bakabileceği ancak Fener’in önerdiği 1 milyon euroyu az bulabileceği ifade ediliyor. 

(Star)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX