0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Kasım 2017 Perşembe 09:13:00 - Güncelleme:09 Kasım 2017 Perşembe 09:17:00

Fenerbahçe, Luke Shaw için ManU'ya teklif yapacak

Fenerbahçe, Manchester United formasıyla süre alamayan genç oyuncu Luke Shaw'ı renklerine bağlamak istiyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasını geri alıp yeniden görevinin başına geçmesinin nedenlerinden biri de ara transferde takıma takviye garantisini almasıydı. Nitekim asbaşkan Ali Yıldırım da Şamandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başladıklarının sinyalini vermişti.

Bu gelişmeler ışığında Kocaman'ın öncelikli isteği sol bek. Haşan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'ndan istediği verimi alamayan tecrübeli hocanın isteği doğrultusunda dünyaca ünlü futbolcu ile görüşmelere başladı...

6 AYLIĞINA SATIN ALMA OPSİYONLU

Habertürk'ün haberine göre; Sarı-Lacivertliler Manchester United'ın 22 yaşındaki oyuncusu Luke Shaw ile görüşmeler başladı. Mali açıdan sıkıntıda olan Fenerbahçe yönetimi genç yıldızı 6 aylığına satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor. Fenerbahçe yönetimi bu konuda da önemli aşama kaydedilmiş durumda.

İngiliz oyuncu, bu sezon ManU U23 takımında 4, as takımda da 2 maç oynadı. Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Shaw, ManU as takımında 2 kez forma giydi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX