0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:14:00 - Güncelleme:27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:22:00

Fatih Terim'den Diagne'ye yaylım ateşi! 'Onyekuru ve Ndiaye gitmeyecek mi?'

Kutlamalara katılmayarak Senegal'e giden Diagne'ye Fatih Terim'den çok sert sözler geldi.

Cumartesi günü düzenlenen kutlamalara katılmayarak taraftarların büyük tepkisi çeken Mbaye Diagne’nin Senegal’e gitmesi camiayı bir hayli şaşırtırken, yıldız golcünün 2 gün önce neden arkadaşlarının yanında olmadığı belli oldu.

FATİH TERİM MECBUREN İZİN VERDİ

Süper Lig’i gol kralı olarak bitirmesine rağmen yoğun eleştiri yağmuruna tutulan Diagne’nin ailesini görmek için Fatih Terim’den özel olarak izin aldığı ortaya çıkarken, tecrübeli futbolcunun ülkesinden Afrika Kupası’na katılmak için Mısır’a gideceği öğrenildi. Menajerinin yaptığı açıklamalara göre, Diagne kutlamalara katılmak yerine Senegal’e gitmeyi tercih ederken yaşanan ilginç gelişmelerin ardından Fatih Terim’in oyuncuyu sildiği ve satış listesine çıkardığı belirtildi.

'DİĞERLERİ AFRİKA KUPASI'NA GİTMEYECEK Mİ?'

Onyekuru ve Ndiaye gibi oyuncuların da Afrika Kupası’nda mücadele edeceğini, fakat onların kutlamalara katıldığını göz önünde bulunduran Fatih Terim’in Diagne’yi kesinlikle affetmediği ifade edilirken, 28 yaşındaki golcünün Galatasaray’dan ayrılmayı çoktan kafasına koyduğu ve bu yolu izlediği anlaşıldı. 

(Diriliş Postası)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX