0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2019 Cuma 11:42:00 - Güncelleme:18 Ekim 2019 Cuma 11:53:00

Fatih Terim Sivas maçı öncesi Belhanda ile özel görüştü

Sivasspor maçı öncesi Younes Belhanda ile görüşen Fatih Terim'in, takımda en çok güvendiği isim olan Faslı yıldız ile özel olarak görüştüğü öğrenildi.

TM Dijital Haber Merkezi

Galatasaraylı taraftarları transfer olduğu günden bu yana ikiye bölen ancak Fatih Terim’in tartışmasız en çok güvendiği isim olan Younes Belhanda’ya bu sefer sert bir uyarı geldi.

"SEN MEMNUNSAN BİR ŞEY DİYEMEM"

Sezona iyi bir giriş yapamayan Belhanda’nın, teknik direktör Fatih Terim tarafından ikaz edildiği bildirilirken Faslı futbolcunun bu uyarıları dikkate aldığı ve bugün Sivasspor maçında kendisinden beklenen oyunu sahaya yansıtacağı belirtildi. Younes Belhanda’ya ‘Ocak ayını’ işaret ettiği söylenen Fatih Terim’in sabrının taştığı anlaşılırken, başarılı teknik adamın 29 yaşındaki öğrencisine “Sen performansından, oynadığın futboldan memnunsan bir şey diyemem, 6 maçlık istatistiklerin ortada aç kasetleri izle kendini analiz et, fakat ben hiç memnun değilim. Böyle gidersen Ocak ayında takımda göndereceğim oyuncuların başında geleceksin” dediği öğrenildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX