0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 17:09:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 17:10:00

'Eşim beni arayıp Beşiktaş iddialarını sordu'

Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Martin Linnes'ten Beşiktaş iddialarına cevap geldi. Tecrübeli futbolcu, "Neler olduğunu ben de bilmiyorum. Bazen ne konuşulduğunu hiç bilemezsiniz. Çevremi düşünmeden önce kendimi düşünmek zorundayım. Galatasaray'da kalmak istiyorum ama sezon sonunda göreceğiz" dedi

Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Martin Linnes için son günlerde Beşiktaş söylentileri artmıştı. Ülkesinde röportaj veren Norveçli futbolcu, bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Linnes, Siyah-Beyazlı takıma gideceği yönündeki dedikodularla ilgili "Bu konuda ben hiçbir şey duymadım. Eşim arayıp 'Bu söylentiler doğru mu?' diye sordu. O da merak etmiş. Neler olduğunu ben de bilmiyorum. Galatasaray'da kalmak istiyorum. Bunu hak ediyor muyum yoksa etmiyor muyum sezon sonunda göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX