0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Eylül 2019 Salı 08:53:00 - Güncelleme:25 Eylül 2019 Çarşamba 16:12:00

KYK ek tercih yurt başvurusu nasıl yapılır?

Ek tercih yurt başvuruları ne zaman 2019? KYK ek tercih yurt başvurusu nasıl yapılır? arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri dün başladı.

YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri dün başladı. Ek tercih kayıtlarının başlaması ile, öğrenciler KYK yurtlarına da kayıt yaptırmak istiyor. Öğrenciler, KYK ek tercih yurt başvurularının ne zaman başlayacağını ve nasıl yapılacağını öğrenmek istiyor. Ek tercih yurt başvuruları ne zaman 2019? KYK ek tercih yurt başvurusu nasıl yapılır? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Ek tercih yurt başvurularının ne zaman başlayacağına dair Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama haberimizde yer alıyor. İşte  KYK ek tercih yurt başvuru ile ilgili detaylar..

EK TERCİH YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN 2019?

Ek tercih yurt başvuruları ileri bir tarihte alınacak. Ek kontenjan ya da özel yetenek sınavı ile bir yükseköğretim kurumuna yerleşen, yatay/dikey geçiş yapan öğrenciler, yurt içi ve yurt dışı değişim programları, lisans tamamlama, lisansüstü öğrenciler ve ülkemize kendi imkânlarıyla gelen uluslararası öğrenciler için yurt başvuruları ilerleyen günlerde alınacak. KYK ek tercih başvuru tarihleri belli olduktan sonra haberimiz içerisine yer alacak.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX