0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ocak 2018 Çarşamba 14:15:00 - Güncelleme:10 Ocak 2018 Çarşamba 14:51:00

Dursun Özbek'ten Fatih Altaylı'ya: Seni affetmeyeceğim

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'unda yaptığı konuşmada Arda Turan'ın "Fatih Terim varsa ben Galatasaray'da olmam" dediği yönündeki habere tepki gösterdi ve sert konuştu. Özbek "Sayın Fatih Altaylı seni affetmiyorum" derken, Ünal Aysal için de 'Kaçtın' sözünü kullandı.

Galatasaray Spor Kulübü'nün Olağan Genel Kurul Toplantısı Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın gündemi okumasıyla başladı. Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve 20 Ocak'taki seçimde başkanlığa adaylığını koyan Mustafa Cengiz ve listesindeki üyeler katıldı. 

G.Saray Başkanı Dursun Özbek'ten Divan Kurulu'nda sert çıkış geldi. Seçim için diğer konuşma yapan Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde çıkan Arda Turan'ın 'Ben Fatih Terim'le çalışmam' dediği öne sürülen haberle ilgili sert konuştu ve "Habere göre, Arda Turan, 'Fatih Terim'in olduğu yerde ben çalışmam' demiş. Arda böyle bir şey söylemez. Söylerse terbiyesiz olur." dedi. 

Özbek, "Fatih Altaylı diyor ki, Arda Turan haberini ben yaptırmışım. Yahu insaf! Senin müdür olduğun bir gazetede böyle bir haber yapılacak, bunu da ben mi yaptıracağım. Fatih Altaylı seni affetmiyorum" şeklinde konuştu.

(Fanatik)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX