0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Temmuz 2019 Salı 19:46:00 - Güncelleme:16 Temmuz 2019 Salı 19:50:00

Beyaz Saray kabine toplantısını dua ile açtı

ABD Başkanı Donald Trump başkanlığında Beyaz Saray'da yapılan kabine toplantısı yapılan duanın ardından başlandı.

Donald Trump’ın Beyaz Saray’da yaptığı kabine toplantısının, dua ile başlaması dikkati çekti.

DUA İLE BAŞLAYAN KABİNE TOPLANTISI İLK DEĞİL

Trump daha önce de kabine toplantılarına dua ile başlatmıştı. Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’dan dua etmesini isteyen Trump Amerikan medyasının da takip ettiği kabine toplantılarında bunu tekrar ediyor.

POMPEO ASKERDEKİ DUASINI OKUMUŞTU

Trump'ın "Toplantıya Pompeo'nun duasıyla başlayacağız." sözü üzerine Pompeo "Askerlik günlerinde sıkça okuduğu bir duayı okuyarak toplantıya başlamak istediğini" belirtmişti.

"Ey Tanrı, babamız, ey insanın kalbini arayan, samimiyetine ve gerçeğe yaklaşmamıza yardım et" sözleriyle başlayan duasında Pompeo'nun "Dürüstlükte ve temiz düşüncede iktidarımızın gücünü arttır" şeklindeki sözleri dikkati çekmişti.

EVANJELİK RİTÜELLERİ MEDYA ÖNÜNDE YAPMAYI TERCİH EDİYOR

ABD Başkanı Trump dindar biri olarak bilinmese de başta Başkan Yardımcısı Evanjelik Mike Pence olmak üzere kabinedeki bazı isimlerin dini ritüellerini medyanın önünde de yapmaları kamuoyunun dikkatini çekiyor.

AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX