0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Nisan 2017 Pazartesi 11:32:00 - Güncelleme:17 Nisan 2017 Pazartesi 11:33:00

Devlerin Mandzukic savaşı

Galatasaray, daha önce Beşiktaş'ın gündemine gelen Mario Mandzukic'in peşine düştü. İki kulübün idarecileri İtalya'da kamp kurmuş durumda.

İki ezeli rakip Beşiktaş ile Galatasaray, Juventus'un golcüsü Mario Mandzukic'i transfer edebilmek için kıyasıya bir yarışa girdi. Daha önce Beşiktaş'ın radarına giren Hırvat golcüyle Galatasaray'ın da ilgilenmeye başlaması sonrasında transferde sıcak saatler yaşanıyor. 

Beşiktaş, gelecek sezon Avrupa'da ve Türkiye'de daha kaliteli bir kadro kurmak için kolları sıvamış durumda. Siyah-beyazlı yöneticilerin İtalya'da Mandzukic'in menajerleriyle ön görüşme yaptıkları öğrenildi. Galatasaray'da ise Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'in Torino'ya giderek menajerler vasıtasıyla Mandzukic ile temas kurduğu bildirildi. Hırvat yıldız ise şu an kararsız.

DURSUN ÖZBEK GÖNÜL ALMAK İSTİYOR

Bu sezon eleştiri oklarının hedefi olan Dursun Özbek'in bu transferi gerçekleştirerek bir nebze olsun taraftarın gönlünü almak istiyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, taraftarın da çok istediği Mandzukic için kurmaylarına açık çek verdiği öğrenildi. İki dev kulübümüzün, sezon sonunda bu transfer

Takvim

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX