0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Nisan 2017 Pazar 11:02:00 - Güncelleme:09 Nisan 2017 Pazar 11:02:00

Derbi öncesi Volkan Demirel'den takım arkadaşlarına uyarı

Bu akşam Akhisarspor ile kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi 6 futbolcu sarı kart sınırında.

Şampiyonlar Ligi hedefini kovalayan Fenerbahçe, rakiplerinin birbirleriyle karşılaştığı haftada tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Akhisar Belediye ile bugün kritik bir maç oynayacak. Sarı-lacivertlilerin 3 puan parolasıyla çıkacağı karşılaşmada kalede değişiklik yaşanması bekleniyor. Sakatlıktan çıkan ve Kayseri ile oynanan kupa maçında hazır bir görüntü veren kaptan Volkan Demirel'in kaleyi bu maçta Fabiano'dan devralacağı öğrenildi.

BU FIRSAT KAÇMASIN

Uzun sakatlık döneminin ardından yeniden formasına kavuşan Volkan dün idman sonrası arkadaşlarıyla kısa bir konuşma yaptı. Başakşehir ile G.Saray'ın karşılaştığı haftada kayıp yaşamamaları gerektiğini vurgulayan kaptan Volkan, "Bu fırsat kaçmasın, 3 puanı alıp avantaj kazanalım. Galatasaray derbisine de moralli gidelim" ifadesini kullandı.

DERBİ ÖNCESİ SARI ALARM

Fenerbahçe'de 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Simon Kjaer, Gregory van der Wiel, Volkan Şen, Mehmet Topal, Miroslav Stoch ile Ozan Tufan, bugünkü Akhisar Belediyespor maçında sarı kart görmeleri durumunda, ligin 28. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX