0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:17 Ocak 2019 Perşembe 08:00:00

'Değerini bulmalı'

BEŞİKTAŞ Futbol A Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tolgay Arslan'ın takımdan ayrılması için değerini bulması gerektiğini söyleyen Kavalcı, futbolcu için G.Saray'ın teklifte bulunmadığını, Güneş'in talep etmesi halinde, kadro dışı kalan oyuncularla görüşme yapabileceklerini vugruladı. Kavalcı, Babel’in ayrılmasının ardından gözlerin çevrildiği Gökhan Töre konusunda ise “Hocamız herhangi bir talepte bulunmadı” dedi.

BEK ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

KAVALCI, şunları söyledi: Hocamız forvet hattına Burak Yılmaz'ı istiyordu. Bunun yanında bir de stoper istiyordu. Buraya Mirin'i aldık. Sağ bek ve sol bek arayışlarımız da var ama öncelikli transferlerimizi sonuçlandırdık. Bunun yanında tabii ki bize uyan, uygun bir transfer olursa, bunu gerçekleştiririz. Önümüzdeki yılın yapılandırmasını gerçekleştiriyoruz. Yarın iyi bir oyuncu bulursak ve şartları da bize uyarsa, tabii ki imzayı attırırız.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX