0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Nisan 2017 Perşembe 11:27:00 - Güncelleme:06 Nisan 2017 Perşembe 11:30:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Timsah Arena önerisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa programında Bursaspor Başkanı Ali Ay ile bir araya geldi. Erdoğan'ın görüşmede Timsah Arena'nın isim hakkını Bursa'daki bir firmanın satın alması gerektiğini söylediği bildirildi.

Heykel'de bulunan tarihi Valilik binasında yapılan ikili arasındaki zirve yaklaşık 20 dakika sürdü. Ali Ay'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bursaspor forması, atkısı ve eşofman takımı hediye ettiği, ayrıca kulübün başta sportif olmak üzere finansal durumu hakkında bilgi verdiği bildirildi. Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın ayrıca Erdoğan'a Timsah Arena'nın isim hakkının satılması konusunda yardımlarını beklediklerini söylediği belirtildi.

 

BURSA FİRMASI ALSIN

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın Timsah Arena'nın isim hakkının satışıyla ilgili talebine, "Bursa'ya ve Bursaspor'a yakışan dünya çapında bir stat kazandırdık. Bursa'da çok sayıda dev kuruluş var. Yeni stadın isim hakkının Bursa'da faaliyet gösteren firmalar arasından birinin alması daha doğru olur. Bu konuyu Bursa kendi içinde, yerel firmalarla çözmeli" dediği kaydedildi. Bu arada tarihi binada yapılan zirve basına kapalı gerçekleşti.

 

Bursa TV

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX