0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Haziran 2019 Cuma 09:31:00 - Güncelleme:28 Haziran 2019 Cuma 09:44:00

Celta Vigo, Emre Mor'u satış listesine koydu

Celta Vigo, Borussia Dortmund'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Emre Mor'u zararına da olsa elden çıkarma kararı aldı.

Celta Vigo'da bu sezon gösterdiği performansla eleştirilere maruz kalan Emre Mor için flaş bir karar alındı.

"CELTA VIGO'NUN KARARI DEĞİŞMEDİ"

İspanya basınından Marca, Celta Vigo'nun Emre Mor'u kesin olarak satma kararı aldığını duyurdu. Haberde, "Celta Vigo, Emre Mor'dan kurtulmak istiyor. Futbolcu, bu hafta boyunca tatilde ekstra çalışmalar yaptığını sosyal medyasından göstermesine rağmen Celta Vigo'nun kararı değişmedi" ifadeleri yer aldı.

ARTIK SATILMASI ŞART

İspanyol ekibin, transfer operasyonunu başlatmak için Emre Mor'dan para kazanmayı hedeflediği belirtildi. Türk oyuncunun, kulüp tarihinin en pahalı ikinci transfer olmasına karşın büyük hayal kırıklığı yaşattığı vurgulandı.

ZARAR EDECEKLERİNİ BİLİYORLAR

Ayrıca Emre Mor'a çok sayıda kulübün ilgi duymasına rağmen resmi bir teklifin yapılmadığı bildirildi. Celta Vigo'nun, 21 yaşındaki oyuncuyu zararına da olsa satacağı ifade edildi. Celta Vigo'ya 13 milyon euroya transfer olan Türk futbolcu, geçtiğimiz sezon 12 maçta oynadı ve 468 dakika sahada kalabildi. (Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX