0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Nisan 2017 Pazar 22:34:00 - Güncelleme:30 Nisan 2017 Pazar 22:35:00

'Bu yarışın içinde kalmak çok zevkli'

Başakşehir'in tecrübeli defans oyuncusu Bekir İrtegün 'Oyunu 70’inci dakikaya kadar götürürüm diye düşünmüştüm' dedi.

Beşiktaş galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Bekir İrtegün,Yeniden zirveye ortak olduk. Bu yarışta kalmak çok zevkli” dedi.

Bekir, “Sakatlığımla ilgili olarak doktorumuza ve sağlık ekibine teşekkür ediyorum. Beni bu maça yetiştirdiler. Kendimize iyi baktık iyi hazırlandık. Bir hafta hazırlanmama rağmen oynadım. Bazı maçlarda ağrılar önemli olmaz. Bugün öyle bir maçtı. Çok önemliydi. Kaçıncı dakikaya kadar oyunu enerjik şekilde götürebilirim diye düşünmüştüm. 70’inci dakikaya kadar düşünmüştüm.” dedi.

“HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR”

Yeniden zirveye ortak olduklarının altını çizen tecrübeli oyuncu, “Beşiktaş’ın haftaya Fenerbahçe ile zor bir maçı var, biz de Antalya’ya gideceğiz. Bu yarışta kalmak çok zevkli. Bu oyuncuların bunu yaşaması çok keyifli. Maçtan önce de çok keyif alıyorduk. Bizim için güzel bir akşam oldu.” ifadelerini kullandı.

“Tecrübeli bir kadro ve teknik direktörümüz var.” diyen Bekir, “Burada güzel bir kadro oluşturuldu. Bu yarış, çok farklı bir strestir. Yarışın içinde kalıp devam ettirmek önemli, bunu keyifli hale getirmek iyi oluyor. Her şey güzel gidiyor. Çok mutluyuz.” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX