0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Nisan 2017 Çarşamba 18:08:00 - Güncelleme:26 Nisan 2017 Çarşamba 18:09:00

'Biz aslında Rıdvan Dilmen’in dediklerine göre hareket etmedik'

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen hakkında 'Biz aslında Rıdvan Dilmen’in dediklerinin değil, doğruluğun ve vicdanımızın terazisinde hareket ettik' dedi.

Gümüşdağ’ın Aspor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“İki gündür Rıdvan Dilmen konuyla ilgili açıklamalar yapıyor. Biz aslında Rıdvan Dilmen’in dediklerinin değil, doğruluğun ve vicdanımızın terazisinde hareket ettik. Tüm bu süreçte, dürüst ve şeffaf bir tavır içinde olmaya özen gösterdik. Rıdvan’ın Fenerbahçe sevgisinden olduğunu tahmin ettiğim, başka bir ihtimali düşünmek bile istemediğim yorumları, bazen acımasız ve dostlarını zor zamanlarında bile üzmekten kaçınmayan haksız bir tavra dönüşebiliyor. Bu akşam bizim için zaten zor bir maç olacak. Dolayısıyla daha fazla üzerimize gelmesine gerek yok. Gerekirse daha çoğunu ilerleyen süreçte cevaplarız, söyleriz.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX