0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Eylül 2018 Pazartesi 02:00:00 - Güncelleme:10 Eylül 2018 Pazartesi 02:00:00

'Biraz daha sabır'

Rusya mağlubiyeti sonrası eleştiri oklarına hedef olan Mircea Lucescu, “Bizim asıl hedefimiz Avrupa Şampiyonası'nın elemelerini geçebilecek bir ekip yaratabilmek. Elemeler de Mart’ta başlıyor. Mart’a kadar hazır olacağız” diyerek sabır istedi.

GÜNEŞ

OYUNCULARIMIZ FORMDA DEĞİL

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, elindeki oyuncu kadrosuna güvendiğini dile getirdi. İsveç maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Lucescu, “Yeni bir ekip kurduk. Bu yeni ekip de bir şeyler göstermeye başladı. Fizik olarak olmasa da teknik olarak iyiydik. Problem ne diye sorarsanız; oyuncularımız formda değil, kulüplerinde oynamıyorlar. Problemimiz bu. Umut ediyorum ki gençler yavaş yavaş kendi kulüplerinin ilk 11 oyuncuları olur. Bu da bizim çok işimize gelir” dedi. 

STOPERDE BİRAZ SIKINTIMIZ VAR

RUSYA karşısında son 25 dakikada ortaya konulan oyunu 90 dakikaya yaymak istediklerinin altını çizen Rumen teknik adam, “Rusya karşısında oyuncularımı ikinci yarıdaki oyun için tebrik ettim, Hatalarına da dikkat çektim. Bu seviyede devam etmeliyiz. Ofansif olarak daha agresif olmalıyız. Stoperde biraz sıkıntımız var. Ömer (Bayram) sakat geldi Serdar Aziz de sakatlandı. Ancak genç bir ekibiz. Bu ekibin üzerinde de duracağım. Israr edeceğim. Çok fazla da oyuncu yok zaten” diye konuştu.

MART’A KADAR HAZIR OLACAĞIZ

GEÇMİŞ dönemde Galatasaray ve Beşiktaş’ı çalıştırdığını hatırlatan Luce, “Sabırsız davranıyoruz. Ama bu gençlere sabır göstermeliyiz. Biz yeni bir ekip kuruyoruz. Bu kolay bir şey değil. Bu turnuvada da kazanmak veya kaybetmek çok büyük bir sorun değil. Bizim asıl hedefimiz Avrupa Şampiyonası'nın elemelerini geçebilecek bir ekip yaratabilmek. Elemeler de Mart’ta başlıyor. Mart’a kadar 5 maç yapacağız ve hazır olacağız” ifadesini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX