0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Temmuz 2020 Çarşamba 11:03:00 - Güncelleme:22 Temmuz 2020 Çarşamba 11:03:00

Beşiktaş'tan sürpriz transfer müjdesi! İmzayı atıyor

İngiliz ekibi Bournemouth'la sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Jordon Ibe ile ilgili Ada medyasından flaş bir haber geldi. Beşiktaş'ın gelecek sezon için kadroda düşündüğü oyunculardan biri olan 24 yaşındaki İngiliz futbolcunun, Türkiye'ye gelmesinin an meselesi olduğu yazıldı.

İngiliz ekibi Bournemouth'la sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Jordon İbe ile ilgili Ada medyasından flaş bir haber geldi.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'ın gelecek sezon için kadroda düşündüğü oyunculardan biri olan 24 yaşındaki İngiliz futbolcunun, Türkiye'ye gelmesinin an meselesi olduğu yazıldı.

Ada'nın önde gelen gazetelerinden The Telegraph'a göre sağ kanatta forma giyen İbe için Beşiktaş ve İskoçya'dan Celtic'in pazarlık masasına oturduğu, Siyah-Beyazlılar'ın bu transferde güçlü taraf olduğu belirtildi.

Artık kariyerinde Ada dışında yeni bir sayfa açmak isteyen İbe'nin seçimini, büyük ihtimalle Kara Kartal'dan yana kullanacağı öne sürüldü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX