0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Aralık 2016 Pazartesi 15:08:00 - Güncelleme:26 Aralık 2016 Pazartesi 15:10:00

Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel'den terör cevabı!

Ryan Babel, İspanya Ligi takımlarından Deportivo'dan Beşiktaş'a transfer olmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ryan Babel'in Beşiktaş sözleri...

Geçtiğimiz sezon Jose Sosa ve Mario Gomez yaşanan terör olaylarını bahane edip İstanbul'dan ayrılmıştı. Ancak işte tüm bunlara ve teröre inat Ryan Babel, yeniden Türkiye'de forma giymekte bir sakınca bulmadı ve Beşiktaş ile el sıkıştı.
 
Yeni takımını ilk kez Gaziantep önünde izleyen Ryan Babel'in yoğun duygular yaşadığı ve bunu yöneticiler Umut Güner, Emre Kocadağ ve menajeri Semih Usta'ya ilettiği öğrenildi.
 
"KEŞKE ŞİMDİ SAHADA OLSAM"
 
"LIVERPOOL'DAN SONRA OYNAMADIM O YÜZDEN BEŞİKTAŞ"

 
İspanya'dan hazır geldiğini ve bir an önce Siyah-Beyazlı formayı giymeyi arzuladığını söyleyen Babel maç oynanırken "Şu an aşağıda olamamak beni çok üzdü. Açıkçası kendimi zor tuttum. En çok da Beşiktaş gibi ateşli bir taraftara sahip olan bir takımda oynamayı özledim. Çünkü İngiltere'den sonra dolu tribünler ve etkileyici statlarda oynamadım. Beşiktaş'ı o yüzden tercih ettim" diye konuştuğu belirtildi.
 
YILDIZLAR KARMASI MAÇINI İZLEDİ! "TERÖR DÜNYANIN HER YERİNDE VAR"
 
Türkiye'yi yakından takip ettiğini, Bursa maçı sonrası stat dışında yaşanan hain saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımız yararına düzenlenen 'Yıldızlar karması' maçını da izlediğini bildiren Ryan Babel, "Terör dünyanın her yerinde var. Burada olanlar benim ülkeyi sevmememe engel değil. İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden. O maçta Türkiye'de oynayan yabancıların Milli Takım formasını giymesi çok anlamlıydı. Teröre karşı hep birlikte mücadele etmemiz gerek. Burada ünlü insanlara da büyük görev düşüyor. Beşiktaş teklif yaptığı zaman hiç düşünmeden kabul ettim" dedi.
 
İSTANBUL'A 3 ÇOCUĞU VE EŞİYLE BİRLİKTE GELDİ
 
Babel, İstanbul'a yeni yıl tatili için 3 çocuğu ve eşi ile beraber geldi. Devre arası kampından önce kısa bir süreliğine İspanya'ya dönecek olan yıldız futbolcu eşyalarını toplayıp kampa katılacak.
 
ATİBA'YA KOMŞU OLACAK
 
Ocak ayında Türkiye'ye gelmesi beklenen Babel, noel yemeğini yakın arkadaşı Atiba, ailesi ve diğer Beşiktaşlı oyuncularla birlikte yiyen Hollandalı yıldızın İstanbul'da, Atiba ile komşu olacağı kaydedildi.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX