0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Kasım 2017 Perşembe 20:51:00 - Güncelleme:16 Kasım 2017 Perşembe 20:53:00

Beşiktaş'ın anlaştığı iddia edilen Domagoj Vida'ya Milan ve Everton da talip oldu

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan isimlerden Domagoj Vida, Avrupa'dan iki teklif daha aldı.

Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde yer alan ve Ocak ayında serbest kalacak Domagoj Vida'ya iki talip daha olduğu ortaya çıktı.

Dinamo Kiev'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Domagoj Vida'nın siyah-beyazlı takımla teması sürerken, Hırvat oyuncu Everton ve AC Milan'dan da teklif aldı. Everton ve Milan, Vida'ya bonservis bedeli olmadığı için yüksek bir ücret önerdi.

Ukrayna basınında geniş yer bulan haberde Vida'nın 10 gün içerisinde karar vereceği ve kariyerini Süper Lig, Premier League ya da Serie A'da sürdüreceği belirtildi.

28 yaşındaki başarılı savunmacı bu sezon Dinamo Kiev formasıyla 18 resmi maçta forma giyerken 2 de gol atma başarısı gösterdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, daha önce yaptığı açıklamada Vida'nın siyah-beyazlı takıma geleceğini söylemişti.

Talisca hakkında konuşan Orman, Vida'dan örnek verip ''Pazarlıklar bizim işimiz. Yani yapmadığımız etmediğimiz şeyi kamuoyu önünde niye konuşalım. O bizim işimiz. Oyuncunun bizde sözleşmesi bittikten sonra Benfica ile bir senelik sözleşmesi kalıyor. 6 ay sonra biz sıfır lira vererek bir sene sonrasının anlaşmasını imzalarız. Bunu benim bildiğim kadar karşı kulüp de biliyor. Oyuncu burada olmaktan mutlu, arkadaşlarından mutluysa biz şöyle bir şey de yapabiliriz; bekleriz 6 ay daha 6 sonra bedava alırız Vida'da olduğu gibi'' ifadelerini kullanmıştı.

Sporx

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX