0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ocak 2018 Perşembe 14:15:00 - Güncelleme:18 Ocak 2018 Perşembe 14:18:00

Beşiktaş yönetimi Londra’da Khouma Babacar’ın menajeriyle bir araya geldi

Beşiktaş yönetimi Londra’da Khouma Babacar’ın İtalyan menajeri ile bir araya geldi. Senegalli santrforla büyük ölçüde anlaşan Siyah-Beyazlılar, Fiorentina’nın inadını kırmaya çalışıyor.

ÖZEL HABER – ŞAFAK MALATYA

İLK RANDEVU BASTİANELLİ İLE

BEŞİKTAŞ’IN santrfor arayışı dört koldan devam ediyor. Başkan Fikret Orman, Transfer Komitesi’nde Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte dün Londra’ya uçtu. Siyah-Beyazlı yönetim, İngiltere’nin başkentinde transfer listesindeki isimlerin menajerleriyle masaya oturacak. İlk randevu ise Fiorentina’nın Senegalli golcüsü Khouma Babacar’ın temcilsici Patrick Bastianelli ile… İtalyan menajerle gerçekleşecek Londra zirvesinde yol haritası belirlenecek.

FİKRET ORMAN RESTİ ÇEKTİ

BABACAR’A ilgisi yaz transfer döneminden beri süren Beşiktaş, Fiorentina’nın kiralık teklife yanaşmaması ve çok yüksek bonservis istemesi üzerine birkaç kez masadan kalkmıştı. Son olarak Siyah-Beyazlılar’ın teklifine 15 milyon istenince Orman oldukça sinirlenip “Oyuncuyla anlaştım, seneye bedava alırım” restini çekmişti. Bastianelli’nin, özellikle Premier Lig’den pek çok teklif gelmesine rağmen oyuncusunu Beşiktaş’a vermek istemesi, Transfer Komitesi’nin elini güçlendiriyor.

İTALYANLAR TOK SATICIYI OYNUYOR

ŞENOL Güneş’in “Ya Slimani ya da Babacar… İkisi de işimi görür” raporu üzerine markajı daraltan Kartal’ın 5 milyon euroluk teklifini 6.5’a çıkardığı öğrenildi. İtalyanlar ise yazın Premier Lig ekibi Brighton’dan gelen 20 milyonluk teklifi geri çevirmenin rahatlığıyla tok satıcıyı oynuyor. Floransa’da 1 milyon euronun altına kazanan 24 yaşındaki santrfor ise yıllık 3.5 milyon euro talebini 2.8’e kadar çekmiş durumda. Transferin sonuçlanması, Bastianelli’nin iş bitiriciliğine kalmış durumda.

İngiltere’den teklif bekliyorlar

YÖNETİME yakın kaynaklara göre Fiorentina’nın oynatmadığı bir futbolcu için bu denli yüksek rakamlar istemesinin sebebi; oyuncuya İngiltere’den teklif gelebilme ihtimali… Premier Lig ekiplerinin özellikle forvet oyuncularına 20-30 milyon euro gibi bedelleri gözünü kırpmadan ödediğini iyi bilen İtalyanlar, pek çok aracı menajere yetki vermiş durumda. İngiliz medyasında, Babacar’ın isminin kısa süre önce Crystal Palace ile adının anılması bu görüşü doğrular nitelikte.

Takımın en golcü 2. ismi

BU sezon forvet hattında Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone’nin oğlu Giovanni Simeone’yi oynatan Fiorentina, Babacar’ı ise Serie A’da hiç ilk 11’de oynatmadı. Ancak, Senegalli yıldız 15 maçta toplam 383 dakika görev yapmasına rağmen 4 gol atarak takımın en golcü 2. ismi olmayı başardı. 1.91’lik santrforu genç takımından çıkaran Fiorentina yönetimi, 2019’da sözleşmesi bitecek oyuncuyu ocak ayında satmayı planlıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX