0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Temmuz 2019 Çarşamba 10:23:00 - Güncelleme:24 Temmuz 2019 Çarşamba 10:32:00

Beşiktaş, Vidal'i kiralık olarak İstanbul'a getirmeyi planlıyor

Beşiktaş, Sevilla'da gözden çıkarılan 29 yaşındaki milli futbolcu Aleix Vidal için pazarlıklara başladı

TM Dijital Haber Merkezi

Quaresma ve Lens’le yoluna devam edemeyecek gibi görünen Beşiktaş kanatlarını güçlendirmek isterken, Abdullah Avcı’nın ‘yeni Visca’sını’ aradığı belirtildi.

SEVİLLA KANATLARA TAKVİYE YAPTI

Quaresma’nın takımdan ayrılma ihtimali, Lens’in ise şu ana kadar beklenen patlamayı yapamaması Beşiktaş yönetimini arayışlara sürüklerken, Başkan Fikret Orman’ın Abdullah Avcı ile fikir birliğine varıp Aleix Vidal için pazarlıklara başladığı öğrenildi. Bu sezon Monchi’yle yeniden yapılanmaya giden ve tam 11 transfer yapan Sevilla Ocampos ve Gil’i kadrosuna katmasıyla Vidal’i gözden çıkarırken siyah beyazlıların 29 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak Türkiye’ye getirmek istediği bildirildi.

VİDAL BEŞİKTAŞ'TA YENİDEN ÇIKIŞ YAPACAK

Julen Lopetegui’nin yeni sezonda forma şansı vermeyeceği anlaşılan Vidal, geçtiğimiz sezon 21 maçta forma giyip gol ya da asist yapamazken, milli futbolcunun Beşiktaş’ta yeniden bir çıkış yapacağı tahmin ediliyor. Sevilla’dan Barcelona’ya 17 milyon euro’ya gidip, 9 milyon euro’ya geri dönen Aleix Vidal 1 kez İspanya Milli Takımı’na seçildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX