0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ocak 2018 Perşembe 10:34:00 - Güncelleme:25 Ocak 2018 Perşembe 10:35:00

Beşiktaş, Vagner Love'da indirim yapılmayınca Samuel Eto'o'ya yöneldi

Ara transfer döneminin sonuna doğru yaklaşırken, Vagner Love’ı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş dün de Aytemiz Alanyaspor ile yoğun görüşmelerde bulunmuştu.

Siyah-beyazlılar geçen hafta başlayan ilk pazarlıkta 33 yaşındaki Brezilyalı golcüye karşılık 2 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra Matej Mitrovic, Mustafa Pektemek ve Cyle Larin’den ikisini kiralık vermeyi teklif etmişti.

İNDİRİM GELMEYİNCE ETO'O LİSTEDE!

Alanyaspor’un bonservis bedelinde fazla indirim yapmaması nedeniyle siyah-beyazlıların, Antalyaspor forması giyen Samuel Eto’o’yu listelerine ekledikleri ifade edildi.

Vagner Love transferi için Alanya cephesiyle anlaşılamaması durumunda Kartal, Eto'o transferini bitirecek ancak Vagner Love için ısrarlı olan Beşiktaş’ın, Akdeniz ekibine son olarak 2,5 milyon euro bonservisin yanı sıra Mustafa Pektemek’i bedelsiz ve Mitrovic’i kiralık olarak teklif ettiği aktarıldı.

Beşiktaş ile Alanyaspor arasında yaşanan pazarlıkları dakika dakika takip eden Vagner Love’un, siyah-beyazlı takıma transfer olmak veya Brezilya’ya geri dönmek için bavullarını bile topladığı ortaya çıktı. Alanyaspor’dan ayrılmaya kararlı olan tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş’ın Bayern Münih’le yapacağı maçlarda forma giymeyi çok istediğini yakın çevresine söylediği de belirlendi.

Skorer

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX