0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Eylül 2018 Cumartesi 09:38:00 - Güncelleme:29 Eylül 2018 Cumartesi 09:40:00

Benzia'dan transfer açıklaması! 'Umarım Fenerbahçe'de kalırım'

Fenerbahçe'nin Lille'den kiraladığı Benzia, 'Bonservisimi konuşmak için erken ama kariyerimi burada sürdürmek isterim' dedi.

Fenerbahçe taraftarının yeni sevgilisi Yassine Benzia, kısa sürede Türkiye'ye aşık oldu. Antrenmanlardaki sıcak tavrıyla takım arkadaşlarının sevdiği bir isim haline gelen Cezayirli oyuncu, sarılacivertli futbolcularla yaptığı sohbetlerde Türkiye'ye bu kadar kısa sürede uyum sağlayacağını kendisinin bile beklemediğini dile getirdi.

Türkiye'nin Müslüman futbolcular için yaşanacak en güzel yerlerden biri olduğunu belirten 24 yaşındaki on numara, "İstanbul'a hemen alıştım. Türk insanının sıcaklığı ve kültür olarak bizim kültürümüze çok yakın olması bunda en büyük etken. Elbette bunda İslam gibi Aatif gibi aynı dili konuştuğum oyuncuların takımda bulunmasının da etkisi var" dedi.

Bonservisinin alınıp alınmayacağı sıkça kendisine sorulan Benzia, "Hem İstanbul yaşamı hem de Fenerbahçe benim için harika. Taraftarın ilgisi inanılmaz. Maçlardaki atmosfer eşsiz. Bonservisimi konuşmak için erken ama umarım Fenerbahçe'de uzun yıllar kalırım" cevabını veriyor.

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX