0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Kasım 2017 Cumartesi 12:11:00 - Güncelleme:18 Kasım 2017 Cumartesi 12:12:00

Aykut Kocaman'la kritik toplantı! 'Merak etme farkı da kapatırız, şampiyon da oluruz'

“Puan farkını kafana takma. Farkı da kapatırız, şampiyon da oluruz. Bu süreci hep birlikte, camia olarak atlatacağız. Rahat ol.”

F.BAHÇE’DE Aykut Kocaman’ın görevinde kalmasının ardından beklenen toplantılar başladı. Samandıra’ya giden Başkan Aziz Yıldırım “Hedef Bir Milyon Üye” kapsamında bazı üyeleri konuk etti. Yıldırım burada Teknik Direktör Aykut Kocaman ile bir görüşme de yaptı. Yıldırım bu görüşmede hocasıyla güven tazeledi. Kocaman’a “İyi bir Fenerbahçelisin ve üzüntünü anlıyorum” diyen Başkan Yıldırım sözlerine, “Bu süreci birlikte atlatacağız. Sen, futbolcular, biz, yönetim ve taraftar hep birlikte ayağa kalkacağız.” ifadeleriyle devam etti. Teknik direktörüne “Puan farkını kafana takma” telkininde bulunan Başkan Yıldırım, “Farkı da kapatırız, şampiyon da oluruz” dedi. 

LÜKSÜMÜZ KALMADI

Aziz Yıldırım futbolcularla da toplantı yaptı. Tatlı sert bir dille konuşan Yıldırım, “Sizi bir araya getirebilmek için hepimiz fedakarlıkta bulunduk. Şimdi sıra sizde. Sivas maçıyla çıkışa geçelim” ifadelerini kullandı.

(Aksam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX