0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Kasım 2017 Çarşamba 12:11:00 - Güncelleme:15 Kasım 2017 Çarşamba 12:13:00

Avrupa'nın dev kulüpleri Meust Özil ve Emre Can'ın peşinde

Sezon sonunda Arsenal ve Liverpool'da sözleşmeleri sona erecek olan Mesut Özil - Emre Can ikilisinin yeni takımları merakla bekleniyor...

Geçtiğimiz sezondan beri Arsenal’de büyük problemler yaşayan ve henüz resmi sözleşmeye imza atmayan Mesut Özil hakkında Barcelona, M.United, M.City iddialarına şimdi de Atletico Madrid eklendi. 

MESUT ÖZİL BEDAVAYA GİDECEK

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Yetenekli futbolcu sezon sonunda La Liga devi Atletico Madrid’e bedavaya gidecek. Premier Lig’de Arsenal’de mutsuz olan ve takımdan ayrılmayı kafasına koyan Türk asıllı Alman yıldızın yeni durağı merakla beklenirken, eski Alman futbolcuların Mesut Özil hakkında Bundes Liga’ya dönmeli yorumları da gündemdeki sıcaklığını koruyor.

JUVENTUS EMRE CAN'I İSTİYOR

İngiltere’de Mesut Özil’den sonra konuşulan bir başka Türk asıllı Alman yıldız ise Emre Can. Liverpool’da oynadığı futbolla beğeni toplayan ve geçtiğimiz sezon 40 maçta 5 gol 2 asistlik performans ortaya koyan 23 yaşındaki futbolcu için Juventus iddiaları gün yüzüne çıkarken, oyuncunun Seri A devine sıcak baktığı, dönem dönem Liverpool taraftarlarının tepkisine maruz kaldığı için Juventus’a gitmek istediği öğrenildi. Bu sezon 15 maça çıkan Emre 3 gol 2 asistlik istatistiğiyle Klopp’un en güvendiği futbolculardan biri olurken, Emre’nin 2018’in yaz ayında sözleşmesinin sona erecek olması transfer iddialarını bir hayli güçlendiriyor.

StarSpor

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX