0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2017 Perşembe 13:43:00 - Güncelleme:23 Kasım 2017 Perşembe 13:45:00

Atiker Konyasporlu futbolcular şehit öğretmenleri unutmadı

Yeşil-beyazlı futbolcular, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehit öğretmenler için videolu mesaj hazırladı.

Atiker Konyasporlu futbolcular, 24 Kasım Öğretmenler Günü  dolayısıyla hazırladıkları klipte şehit öğretmenleri unutmadı. 

Yabancı oyuncuların da yer aldığı "24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu  Olsun" başlığıyla sosyal medyada yayınlanan videoda, yeşil-beyazlı futbolcular  Ali Çamdalı, Selim Ay, Mehdi Baurabia, Ferhat Öztorun, Ali Turan, Milosevic, Ömer  Ali Şahiner, Volkan Fındıklı, Musa Araz, Serkan Kırıntılı  ve takımın teknik  direktörü Mehmet Özdilek, tek tek duygularını dile getirdi.

PKK'lı teröristlerce şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın  ve sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz anısına hazırlanan videoda futbolcuların,  "Aybüke, genç, idealist, yüreği vatan sevgisiyle dolu bir öğretmendi. O gün çok  mutluydu. Öğrencilerine ilk kez karne dağıtmanın heyecanını yaşamıştı. Fakat  arkadaşlarıyla birlikte çatışmanın ortasında kaldı. Herkesi sakinleştirmek  isterken arkadaşlarının kollarında şehit oldu. Bu ülkede Necmettinler, Hüseyin  Yavuzlar, Abdurrahman Nafizler bitmez. Bitmeyecek. Ay yıldızlı bayrak başımızın  üstünden inmeyecek. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz."  sözleri yer alıyor.

Videoda son olarak Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek,  "Öğretmenler Günü'nde kıymetli öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz."  ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX