0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:27 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

Aslan’a süper golcü

İtalyan basınının iddiasına göre Galatasaray, Mario Balotelli transferinde mutlu sona çok yakın... Sarı-Kırmızılılar’ın oyuncuyla her konuda anlaştığı ve Brescia ile sözleşmesini feshedince imzaların atılacağı belirtildi.

GÜNEŞ

■ GALATASARAY’I Balotelli heyecanı sardı... Sezon başında Falcao’yu kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, bir süper golcüyü daha renklerine bağlayacak. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre G.Saray yönetimi, Mario Balotelli ile prensip anlaşmasına vardı... Çizme basınının iddiasına göre oyuncu devre arasında Brescia ile olan sözleşmesini feshedecek ve ardından Sarı-Kırmızılılar’la sözleşme imzalayıp, İstanbul'un yolunu tutacak.

TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA

■ BALOTELLİ’NİN Brescia ile ipleri koparmasındaki en büyük sebep geçtiğimiz günlerde yaşadığı ırkçı saldırı... Dün de Brescia Başkanı Massio Cellio’nun yaptığı “Siyahi birisi, ne söyleyebilirim ki? Kendini temizlemeye çalışıyor. Ancak zorlanıyor” açıklama bu yaşananların üzerine tuz biber ekti... Siyahi olmasından dolayı kulübünde istenmeyen Balo, teknik direktör Grosso ile de problem yaşadı. Mario’nun G.Saray’a transferine sayılı günler kaldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX