0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Nisan 2020 Perşembe 16:20:00 - Güncelleme:02 Nisan 2020 Perşembe 16:26:00

Arda Turan astronomik rakama villa aldı!

Son olarak Başakşehir'de forma giyen ardından sözleşmesini feshettikten sonra uzun süredir futboldan uzak kalan Arda Turan bu kez de aldığı villa ile gündeme geldi. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun satın aldığı villanın rakamı dudak uçuklattı.

Ara transfer döneminde Başakşehir ile kiralık sözleşmesinin feshetmesinin ardından eski takımı Galatasaray 'a transfer olacağı konuşulan ancak sarı-kırmızılı yönetimden veto yiyen Arda Turan, ikinci çocuğunun doğumu için artık gün sayıyor. Öte yandan tecrübeli futbolcunun ailesinin genişlemesinin ardından lüks bir villa satın aldığı öğrenildi. Villanın rakamı ise dudak uçuklattı!

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre ikinci oğullarını kucaklarına almaya hazırlanan çift, kiracı olarak oturdukları sitede ev sahibi oldu. Arda Turan, yaklaşık 5 milyon dolara el değiştiren, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekarelik bir villa satın aldı.

Turan çiftinin villası, sitenin en yüksek yerinde, 2 dönüm bahçe içinde yer alıyor. 5 oda 3 salondan oluşan villanın bahçesinde büyükçe bir yüzme havuzu da var.

Çift, villanın dekorasyonu için bir iç mimarla anlaşmış ama koronavirüsü nedeniyle çalışmalar durmuş. Ancak Asil Aslan dünyaya gelene kadar yeni yuvalarına geçmeyi planlıyorlar.

Etiketler : arda turan villa yeni evi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX