0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ocak 2019 Cuma 09:42:00 - Güncelleme:25 Ocak 2019 Cuma 15:12:00

Alper Potuk'tan Fatih Terim'e: Galatasaray'da seve seve oynarım hocam

Fenerbahçe'de Ersun Yanal sonrası kadroya giremeyen ve takımdan ayrılmak isteyen Alper Potuk, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e haber gönderdiği ortaya çıktı.

27 yaşındaki orta saha oyuncusunun, tecrübeli çalıştırıcıya, "Fatih hoca isterse seve seve Galatasaray'da oynarım" mesajını ilettiği iddia edildi. Ancak Terim'in yeni bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı olmasına hatta Alper'in futbolunu da beğenmesine rağmen bu teklifi reddettiği belirtildi. Terim'in Alper'i veto etmesinin nedeninin 2013 yılında Eskişehirspor'dan Fenerbahçe'ye olan transferin olduğu ifade edildi.

Terim'in Alper'i veto etmesinin nedeninin 2013 yılında Eskişehirspor'dan Fenerbahçe'ye olan transferin olduğu ifade edildi. Yabancı sınırlaması nedeniyle ülkenin o dönemde en revaçta futbolcularından olan Alper'in, önce Fatih Terim'e söz verdiği ardından sözünden dönerek Fenerbahçe'ye imza attığı bu nedenle hocanın oyuncuyu bu kez de kendi istemediği öğrenildi. İmparator'un şu anda yapılacak santrfor transferlerini beklediği ve orta sahaya bir takviyenin düşünülmediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu sezon sarı-lacivertlilerde sadece 9 karşılaşmada forma giyen Alper, 1 kez fileleri havalandırdı. Alper, Fenerbahçe kariyerinde toplam 201 maça çıktı.

TARAFTAR DA İSTEMİYOR

Alper Potuk'a Fatih Terim'le beraber sarı-kırmızılı taraftarlar da karşı çıktı. Sosyal medyadan görüşlerini aktaran taraftarlar, "Galatasaray formasını taşıyamaz" denildi.

(Fotomaç)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX