0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2017 Pazartesi 15:43:00 - Güncelleme:20 Kasım 2017 Pazartesi 17:18:00

Ali Şen'den Galatasaray açıklaması: Ya lig sonuna kadar beklesinler ya da hemen değiştirsinler

Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Ali Şen, Fenerbahçe ilgili ve ligin genel durumu ile ilgili açıklamalara imza attı...

"Naim büyük sporcuydu, Dünya sporcusuydu. Başbakanımız o dönemde Turgut Özal ve gazeteci Can Pulak çok ön plana çıktı gelmesi yönünde. Naim çok gururlu bir insandı. Daha iyi bir hayata layıktı. Başarılar, efsanelik dünde kaldı, bugünleri pek yaşayamadı. Naim sadece biz Türklerin değil bütün Dünya'da sporu sevenlerin idolüydü. Leonidis'in gelmesi güzel. Siyasetçi olsa gelemezdi"

Fenerbahçe artık zor yenilir

"Futbolcuların patlama günleri olur. Kadrosu tecrübeye dayanan takımlarda mutlaka bir patlama olur. Artık Fenerbahçe zor yenilir duruma gelir. Bu aslında Aykut Kocaman için iyi olur. Beş maçtır yenilmeyen Sivasspor'u iyi analiz etmiş Aykut hoca. Fenerbahçe bizim istediğimizin çok gerisinde. Fenerbahçe geride olsa da umutsuzluğa kapılmamalı özellikle kendi sahasında. Bu moral devam edecektir"

"Aykut Kocaman'ın tekrar göreve getiren başkan ve yönetim kurulu. İşler kötü gidince bırakıp gitmek kimseye yakışmaz. Kongrenin olduğu yıllarda çok kritik dönemler yaşanırdı. Futbolcular yeni kongre durumlarını bilmezler. Onlar işine bakacak. Aykut Kocaman'ın bırakıp gitmesi doğru olmazdı."

Soldado'nun üçüncü golü muhteşemdi

"Soldado golcü ve yıldız bir futbolcu. Kötü dönemi yaşadı, Türkiye'ye geldi. Başka lige gitse işi zordu. Burayı geldi gördü ve oynanan futbola adapte oldu. İdeal bir maç yakaladı ve bu ikramları geri çevirmedi. Üçüncü golü muhteşemdi. Moralli bir santrfor golü attı."

Dostum Dursun Başkan'a sesleniyorum

"Galatasaray lige çok iyi başladı. Bu kadar puan kaybetmesine rağmen halen lider, halen önde. Başakşehir imkanları iyi, kadro iyi, yönetim iyi üzerlerinde baskı yok. Tudor'un her maç sonunda sorgulanması var. Dostum Dursun başkana sesleniyorum, ya lig sonuna kadar beklesinler yada hemen değiştirsinler. "

(Ajansspor)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX