0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:30 Ocak 2019 Çarşamba 09:41:00

Ali Koç'un çilekleri

Slimani’yi yollamaya hazırlanan Fenerbahçe, Benfi ca ve golcü Castillo ile el sıkıştı. Orta saha için Lorey Fer ile de anlaşan Sarı-Lacivertliler, Swansea’nın inadını kırmaya çalışıyor. Galatasaray'ın da transferin son günü Serdar Aziz’in bırakacağını düşünen yönetim, beklemeye geçti.

GÜNEŞ

ALİ KOÇ MÜJDEYİ VERDİ

■ YENİ Malatyaspor galibiyeti sonrası az da olsa kara bulutları dağıtan Fenerbahçe, transfere sarıldı. Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda Diego Reyes’i İspanya’nın Club Deportivo Leganes takımına kiralık yollayan Sarı-Lacivertliler, İslam Slimani’nin de kiralık sözleşmesini feshedecek. Kadroya yapılacak olan takviyeler konusunda da gece gündüz çalışmalarını sürdüren F.Bahçe yönetimi, başkan Ali Koç’un müjdesini verdiği 3 transferi noktalamak üzere. da transferin son günü Serdar Aziz’in bırakacağını düşünen yönetim, beklemeye geçti.

SLİMANİ'NİN YERİNE CASTİLLO

■ YANAL’IN, “Fenerbahçe’yle olan bağı ve ilişkileri zayıflamıştır” dediği Slimani’yi yollayacak olan yönetim, yeni golcüsünü Portekiz'den getirtecek. Benfica ve Nicolas Castillo ile anlaşma noktasına gelen Sarı-Lacivertliler, Şilili futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katacak. Fener, Swansea City forması giyen tecrübeli orta saha Leroy Fer ile de el sıkıştı. İtalyan gazeteci Di Marzio, İngiliz ekibin Fer’i kadrosunda tutmak istemesi nedeniyle transferin uzadığını aktarırken, Swansea’nın inadının kırılacağını iddia etti.

SERDAR VE TOLGAY UMUDU

■NEUSTADTER’İN performansı sonrası stoper ihtiyacı gözler önüne serilen Fenerbahçe, Serdar Aziz için umudunu sürdürüyor. Mali yönden sıkıntıda olan Galatasaray'ın transferin son günü Serdar’ın alacaklarından dolayı serbest bırakacağını düşünen Sarı-Lacivertli yönetim 'Bekle al' planın uygulamayı kararlaştırdı. Yönetimin Tolgay Arslan için de Beşiktaş'ın kapısın 2,5 milyon euro ile bir kez daha çaldığı aktarılırken Siyah-Beyazlılar'ın 3,5 milyon euro + Şener'i istediği bildirildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX