0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:16 Ekim 2019 Çarşamba 08:00:00

Ahmet Nur Çebi: Serdal Adalı yüzünden UEFA'ya gidemedik!

Beşiktaş Başkan Adayı Çebi, rakibi Serdal Adalı’ya yüklendi. Lig Radyo’ya konuşan Çebi, Adalı aday olduğunda istifa etmeliydi. Biz onun yüzünden UEFA’ya gidemedik. 4 milyon euro verip Almeida, Mendes’e 44 milyon euro borca sokacaksanız vermeyin dedi.

GÜNEŞ

10 YILI İNCELETELİM

■ BEŞİKTAŞ’TA Pazar günü yapılacak seçimde aday olan Ahmet Nur Çebi, rakibi Serdal Adalı’ya yüklendi. Adalı’nın “son 7 yılı inceleteceğim” sözüne cevap veren Çebi, “Ona 3 sene de daha ilave edelim 10 yıl olsun. Kendisini de bu döneme katalım” diye konuştu. Başkan adayı, içeriden bilgileri çok sağlıklı alamadığını anlatarak, “Çalışan personelin hepsi sayın başkan adayına çalışıyor. İstifa etmesi gerekiyordu. Arıyorlar, oy istiyorlar. Biz Adalı yüzünden geçmişte UEFA’ya gidememiştik” ifadesini kullandı.

BEŞİKTAŞ’TA PARA KONUŞULMAZ

■ ADALI’NIN ‘Beşiktaş’a vereceğimiz parayı almayacağız’ ifadesine de tepki gösteren Çebi, “Beşiktaş'ta para konuşulmasından çok rahatsız oluyorum. Biz kimiz. Burası koca Beşiktaş. Kimse Beşiktaş'a para vermesin. Tesis yapın. 4 milyon euro verip Almeida, Mendes'lerle 44 milyon euro borca sokacaksınız vermeyin” dedi. Çebi, seçime genel kurul üyelerinin tamamının gelmesini istediğini vurgulayarak, “Üyeler ya kötü gidişi durduracaklar ya da 20 seneden beri giden düzene teslim edecekler. Camiaya mesaj verecekler” diye konuştu.

GÜNEŞ VE BENİ İSTEMEDİLER

■ SÜLEYMAN Seba'dan sonra Beşiktaş'a gelen başkanların, artık kendilerinin içerisinden birbirlerini destekleyerek yürüdüklerini savunan Çebi, “Her ne kadar dışarıdan aralarında zaman zaman uzlaşma yokmuş gibi gözükse de maalesef böyle bir düzen kurulmuş vaziyette. Bu düzen benim orada katkı vermemi son 3 senede istemedi. Yöneticiliğimin son 1,5 yılı çok sıkıntılı geçti. Ne transferde görüşlerim alındı ne de yapılan işler soruldu. Şenol Güneş ve benim orada olmamızı istemeyenler vardı” ifadesini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX