0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ocak 2019 Pazartesi 09:03:00 - Güncelleme:28 Ocak 2019 Pazartesi 09:04:00

Abdurrahim Albayrak: Bir golcü garanti, ikincisi için uğraşıyoruz

G.Saray’ın 2. Başkanı, basın toplantısında dikkat çekici ifadeler kullanan Terim ile görüşerek, “Bir golcü garanti, ikincisi için uğraşıyoruz” dedi.

CİM-BOM’UN İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın önceki gece Teknik Direktör Fatih Terim ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Göztepe deplasmanı için gittiği İzmir’de yine bazı taraftarların “Forvet nerede?” tepkisiyle karşılaşan Albayrak’ın, Fatih Hoca’nın basın toplantısındaki açıklamaları sonrası yaptığı görüşmede, “Hocam haklısın. Golcü transferi gecikti. Senin de kadro kurarken çektiğin sıkıntıyı çok iyi anlıyorum. Taraftarların da beklentisi büyük. Bir golcüyü en kısa sürede kadromuza katacağız. Bu konuda sana garanti veriyorum. İkinci bir golcü için de elimizden geleni yapıyoruz. İnşaallah iki golcü alarak, hem senin, hem de taraftarın da yüzünü güldürürüz” dediği ifade edildi.

(Star)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX